האם חשב עלינו כאן ועכשיו, על מה שאנו זקוקים/ות לו במיוחד בימים אלה? יותם אוטולנגי, השף הישראלי לשעבר שחי בלונדון, מוציא ספר חדש שמוקדש כולו לאוכל מנחם, ואנחנו מציעות אותו כאן, לצד ספרים נוספים מבית היוצר הפורה של צוות אוטולנגי. במיוחד לקראת פסח, מציעות בהנחה מיוחדת את שמאלץ מאת השף הירושלמי, חוקר האוכל והגסטרונומיה שמיל הולנד – ספר הראוי למקום של כבוד לא רק במדף ספרי המתכונים והבישול אלא בארון הספרים היהודי עצמו.
עוד בהמלצות: ספרי מתכונים חדשים מהמטבח הטורקי, המרוקאי, התאילנדי ולמי שמבשל/ת לעצמו/ה סולו; חיבור על תולדות הבישול הציוני־הנשי; מדריך לאכילה מותאמת אישית; יצירה מיוחדת על בישול ברוח הזן היפני; ממואר על הרפתקאות בעולם המסעדנות; כל מה שרציתם/ן לדעת על ההיסטוריה של הספגטי ברוטב עגבניות; ומבחר עשיר ומגוון של ספרי בישול מרהיבים מהעולם.
התשובה לשאלה המסורתית "איפה אתם/ן בחג השנה?" לא תהיה פשוטה לאלפי האזרחים והאזרחיות שפונו מבתיהם בשנה האחרונה. אבל לאכול כולם צריכים, ויש גם לא מעט אנשים שקוראים ספרי בישול מחוץ למטבח, ומפנטזים (או מזילים ריר) כבר מתיאור הכלים הנחוצים וחומרי הגלם. אנחנו כאלה. מחלקת ספרי הבישול והאפייה המפוארת שלנו היא מהמחלקות האהובות עלינו בחנות, וגם השנה התעשרנו בספרים חדשים לחג - תוצרת הארץ ומרחבי העולם - וחזרו למלאי גם קלסיקות קולינריות שהתגעגענו אליהן. קבלו את השפים – והשפיות! – המובילים בעולם עם ספרים למבשלים ומבשלות, למארחים ומארחות, לכל מי שכבר חולם/ת על ארוחת החג וגם למי שסתם כך רוצה לדפדף ולפנטז.