לכבוד העונה הזאת בשנה, ממליצות על ספרים נהדרים - חדשים וותיקים, מהארץ ומהעולם - לבישול עונתי שפוי, קליל ומשמח, בהם רבים העושים כבוד למטבח טבעוני או מבוסס ירקות. לצדם תמצאו כאן ספרים על בישול ללא גלוטן, על קינוחים ועוגות ללא מוצרי חלב, על בישול עם צמחי בר וגם את ירקות והעיר הגדולה: מדריך מפורט לגננת ולגנן האורבניים, ובו חמישים סוגי ירקות ופירות שאפשר וכדאי לגדל בבית - על הגג, המרפסת או אדן החלון - וגם מתכונים לעשרות מנות צמחוניות להכנה מפרי עמלכם/ן. בתיאבון!