אנחנו אוהבות לאכול ולשתות, לבשל ולאפות, ואנחנו אוהבות במיוחד לקרוא ספרי בישול וספרים על אוכל. לאט לאט התגבשה אצלנו מחלקה מפוארת של ספרי בישול ישראליים ומכל קצוות תבל. לצד ספרי מתכונים מהודו, פרו, מקסיקו, יוון, קובה, גרמניה, סין וגם בישול יהודי בסדרה הבינלאומית של הוצאת Phaidon האיכותית עד מאוד, מחכה לכם כאן מגוון עשיר של ספרי שפים ושפיות מהארץ ומהעולם (אוטולנגי, ג'יימי אוליבר, אורנה ואלה, שרי אנסקי), ספרים על תבלינים (כולל מאנצ'יז המוקדש לקנאביס) ועל חומרי גלם (דרך החומוס כבר אמרנו?), המיטב של המטבח הטבעוני, ספרי עיון על בישול ומדריכי תזונה נכונה, לצד כל מה שצריך לדעת על אפייה, קפה, בירה, קוקטיילים ויין. הנה כמה נבחרים, באתר ובחנות יש עוד הרבה.