יותם אוטולנגי

תיאור

יותם אוטולנגי (1968) הוא שף ומסעדן ישראלי-בריטי. אוטולנגי נולד וגדל בשכונת רמת דניה שבירושלים. בתום שירותו הצבאי למד פילוסופיה באוניברסיטת תל אביב. ב-1997, עבר לבריטניה ולמד בבית הספר קורדון בלו בלונדון.

 

אוטולנגי עבד כשף קינוחים במסעדת "דה קפיטל" בנייטסברידג'. משם עבר למסעדת "קנזינגטון פלייס" ולבסוף נעשה שף קינוחים ראשי ב"בייקר אנד ספייס" בצ'לסי, לונדון. ב-2002 הקים את "אוטולנגי דלי" (Ottolenghi deli) ביחד עם סמי תמימי ונועם בר. מאז, אוטולנגי פתח עוד מספר מסעדות והוא הבעלים של מסעדות בארבעה אזורים שונים בלונדון. אוטולנגי כותב טור אוכל שבועי במוסף סופשבוע של המגזין הגארדיאן ובנוסף, כתב מספר ספרי בישול חלקם אף זכו בפרסים.

בישול | אוטולנגי

  • קישורים:
    האתר הרשמי
  • ספרים מאת יותם אוטולנגי